Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 2014

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

     Β΄  ΓΥΡΟΣ
ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΔΣΑ

Οι γνωστές διαπλεκόμενες με την εξουσία παρατάξεις κατόρθωσαν για άλλη μια φορά να επιβάλουν τη συντεχνιακή λογική τους στο δικηγορικό σώμα.

Το προσωποκεντρικό σύστημα διοίκησης του συλλόγου μας προσφέρει στο εκλογικό σώμα του κλάδου μας δύο ταυτόσημες επιλογές.

Ο υποψήφιος, Ι. Αδαμόπουλος, κορυφαίος εκφραστής της φιλοκυβερνητικής και φιλοκατοχικής κυβέρνησης, τον οποίο επιπροσθέτως σκιάζουν ερωτηματικά για τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του συλλόγου μας, δεν αποτελεί επιλογή μας.  

Ως προς τον Β. Αλεξανδρή, «εκλεκτού» και «διορισμένου» Προέδρου από τρείς (3) φιλοκυβερνητικούς και φιλοκατοχικούς συνδυασμούς, που εμφανίζονται προκλητικά ως «κεντροαριστεροί», θαρρείς και δεν γνωρίζουμε τη διαδρομή τους, η θέση μας είναι επίσης αρνητική.  

Ο διαγκωνισμός των δύο αυτών υποψηφίων για την κατάκτηση του προεδρικού «θώκου» αφορά μόνον τους ευνοούμενους «οπαδούς» τους και όχι εμάς τους μαχόμενους δικηγόρους.  

Είμαστε βέβαιοι ότι, λόγω της πολιτικής τους προέλευσης, η συνεισφορά του ενός ή του άλλου στο ρόλο που ο ΔΣΑ οφείλει να διαδραματίσει ως θεσμικό όργανο μπροστά στους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Πατρίδα, ο Λαός και ο επαγγελματικός μας κλάδος, θα είναι από αμελητέα έως και αρνητική.

Θα επιδιώξουμε με κάθε μέσο να περιορίσουμε κάθε φιλοκατοχική και αντιδικηγορική ενέργεια ή παράλειψή τους.     

Αθήνα 1-3-2014

Μέτωπο Δικηγορικής Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου